De perfecte snack voor jouw kaart

Een goed borrelaanbod kan ervoor zorgen dat de gasten juist voor jouw zaak kiezen. Maar welke wensen hééft de gast van nu eigenlijk? Onze tips voor een uitgebalanceerde borrelkaart volgens de trends van nu.

- Gezondheid is een belangrijke trend op het moment. Dat betekent tijdens de borrel: minder maar beter, want het leven moet óók een beetje leuk blijven. Borrelhapjes uit vloeibaar frituurvet, met minder zout en lightsauzen zonder toegevoegde suikers of op basis van yoghurt zijn een manier om gasten die wel willen genieten, maar zoeken naar een gezonde balans, toch iets bijzonders te bieden.

- Duurzaamheid is de tweede grote maatschappelijke trend. Zorg daarom voor een aanbod waar naast de onvermijdelijke oerklassieker rundvleesbitterbal ook ruimte is voor snacks zonder of met minder vlees, maar vol smaak! De Old Amsterdam bitterbal is dé premium kaasbitterbal die helpt bij het verminderen van jouw vleesconsumptie, zonder in te leveren op het genieten.

- Wereldse smaken. Wat je van ver haalt is lekker. Dat zien we ook terug in het straatbeeld, waar de Syrische, Thaise, Israëlische en Spaanse restaurants steeds populairder worden. Als jij je snackkaart verrijkt met mooie wereldse borrelhappen, kun je de gasten verleiden eens wat anders te proberen. Serveer bijvoorbeeld bamiballetjes, kiploempia’s of nasihapjes in een mooi bamboe stoommandje of op een oosterse schaal bekleed met bananenblad en serveer er een huisgemaakte pikante satésaus bij. Even garneren met fijngesneden koriander en lente-uitjes en jouw borrel wordt een beleving. 

- Kies voor kwaliteit. Je wilt je gasten iets bieden dat ze thuis niet zomaar na kunnen maken. Dan kies je dus voor premium snacks zoals  Old Amsterdam bitterballen, perfecte (huisgemaakte) sauzen, een verrassende garnituur en een prachtpresentatie. Daar kun je ook wat meer voor vragen én een spectaculair bittergarnituur dat door de zaak of over het terras wordt gedragen werkt áltijd aanstekelijk. Voor je het weet, zit jouw hele zaak aan de beste borrelhap.

Gratis doos Old Amsterdam bitterballen aanvragen!